Despre noi

SPOT VISION S.R.L. este o societate abilitata de catre M.M.S.S.F. pentru a presta servicii de consultanta in domeniul securitatii si sanatatii in munca, conform Certificatului de abilitare nr. 6572/06.12.2011. Avem o echipa de specialisti cu experienta, care vin in sprijinul dumneavoastra pentru a va degreva de situatiile neprevazute si neplacute in domeniul protectiei muncii si al situatiilor de urgenta (P.S.I.).

Noi ne propunem in permanenta oferirea de servicii utile partenerilor nostri, astfel incat acestia sa fie feriti de coliziunea pe contrasens cu prevederile legilor care opereaza in aceste domenii de mare relevanta pentru piata muncii din Romania.

In cele doua domenii mai sus mentionate va acordam consultanta de specialitate, va putem elabora documentatia obligatorie necesara, instruirea angajatilor conform legislatiei in vigoare si va asiguram la cerere echiparea locurilor de munca pentru a corespunde exigentelor unei activitati in deplina siguranta.

In cazul unor evenimente nedorite facem cercetarea accidentelor de munca petrecute in unitatea dumneavoastra sau avand legatura cu angajatii dumneavoastra.

De asemenea la cerere va asiguram asistenta in cazul controalelor efectuate de organele statului pe linie de securitate a muncii si al situatiilor de urgenta.


Aveti intrebari?

Suntem aici pentru dvs. Contactati-ne!


Email: contact@spot-vision.ro | Telefon: +40 744-475631

Solicita Oferta